KVIEČIAME Į NEMOKAMUS BALANDŽIO MĖNESIO SVEIKATOS STIPRINIMO RENGINIUS ŠIAULIŲ RAJONE

Mieli, Šiaulių rajono gyventojai ir svečiai,

Šventiškiausias pavasario mėnuo – balandis – jau čia, tad kviečiame Šiaulių rajono gyventojus ir svečius susiplanuoti savo laisvalaikį ir šį mėnesį praleisti su Šiaulių raj. sav. visuomenės sveikatos biuro nemokamomis sveikatą stiprinančiomis veiklomis!

Linkime kuo daugiau saulės ir pavasariškos nuotaikos!

Balandžio mėnesį kviečiame dalyvauti funkcinėse ir jogos treniruotėse, prisijungti prie šiaurietiškojo ėjimo Kuršėnuose ir Kairiuose. Taip pat galite savo emocinę sveikatą pagerinti dalyvaujant individualiose psichologo konsultacijose Kuršėnuose, Voveriškiuose, Gruzdžiuose ir Aukštelkėje. O senjorai gali prisijungti į mankštas, kurios vyksta Gruzdžiuose.

Taip pat norime priminti, kad balandžio 26-tą dieną minima Tarptautinė triukšmo suvokimo diena. Ji skirta skatinti gyventojų susirūpinimą ilgalaikio triukšmo poveikio žala visuomenės sveikatai. Siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į triukšmo keliamus iššūkius, kurti tylesnių namų, tylesnių mokyklų ir tylesnio poilsio aplinką, ugdyti visuomenės atsakomybę už sveikos aplinkos kūrimą sau ir savo vaikams.

BALANDŽIO MĖNESIO RENGINIAI

Maloniai kviečiame dalyvauti visuose užsiėmimuose ir pasidalinti informacija su kitais.

Daugiau biuro informacijos – www.siauliurvsb.lt, „Facebook“ paskyroje (@siauliurvsb), www.kursenai.lt skiltyje „Sveikata“.

Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti visuomenės sveikatos stiprinimą, Viktorija Strazdinienė