KVIEČIAME Į NEMOKAMUS VASARIO MĖNESIO SVEIKATOS STIPRINIMO RENGINIUS!

Mieli, Šiaulių rajono gyventojai ir svečiai,
 
Artėjant pavasariui atsinaujina ne tik gamta, bet ir kiekvienas žmogus. Norisi pradėti kažką naujo, imtis naujos veiklos, norisi naujų pojūčių, švarių minčių ir geros nuotaikos. Belaukiant pavasario nepamirškite pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata. 
 
Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras nori taip pat prisidėti prie Jūsų geresnės nuotaikos, todėl prasidedant paskutiniam žiemos mėnesiui ir liekant vis mažiau laiko iki kalendorinio pavasario, norime visus Šiaulių rajono savivaldybės gyventojus paskatinti pavasarį sutikti su gera nuotaika, puikia figūra ir plačiomis šypsenomis. Kviečiame prisijungti prie vyksiančių įvairių užsiėmimų, treniruočių, seminarų, psichologo konsultacijų.
 
Nepamirškite, kas svarbu:
  • Nuolat plaukitės rankas, dezinfekuokite paviršius.
  • Laikykitės saugaus atstumo viešose vietose.
  • Jei tik yra galimybė, dirbkite nuotoliniu būdu. Visus savo reikalus tvarkykite telefonu ar internetu.
  • Maloniai kviečiame dalyvauti visuose užsiėmimuose ir pasidalinti informacija su kitais.
  • Kai kurias veiklas perkėlėme į virtualią erdvę – prisijunkite prie mūsų Facebook svetainės, kurioje rasite patarimus norint būti sveikiems – sužinosite kaip reikia maitintis sveikatai palankiais maisto produktais, būti fiziškai aktyviems ir vengti blogojo streso!
 
Daugiau biuro informacijos – www.siauliurvsb.lt, „Facebook“ paskyroje (@siauliurvsb), www.kursenai.lt skiltyje „Sveikata“, savaitraštyje „Kuršėnų krašto žinios“, laikraštyje „Šiaulių kraštas“.