KVIEČIAME Į KOVO MĖNESIO NEMOKAMUS SVEIKATOS STIPRINIMO RENGINIUS ŠIAULIŲ RAJONE

Mieli, Šiaulių rajono gyventojai ir svečiai,

Sveikiname sulaukus kalendorinio pavasario!

Smagu, kai vis dažniau pasirodo saulė ir norisi laiką leisti lauke, kvėpuojant grynu oru. Taip pat ilgėja dienos, trumpėja vakarai. Pradedant naują sezoną kviečiame visus prisijungti prie mūsų biuro vykdomų užsiėmimų ir pavasarį sutikti su gera nuotaika, puikia figūra ir plačiomis šypsenomis!

Linkime kuo daugiau saulės ir pavasariškos nuotaikos!

Kovo mėnesį kviečiame dalyvauti funkcinėse arba jogos treniruotėse, prisijungti prie šiaurietiškojo ėjimo Kuršėnuose ir Kairiuose. Taip pat galite savo emocinę sveikatą pagerinti dalyvaujant individualiose psichologo konsultacijose Kuršėnuose, Voveriškiuose, Kužiuose ir Gruzdžiuose. Norinčius sužinoti daugiau apie el. cigaretes ir jų žalą, kviečiame registruotis ir dalyvauti gydytojo R. Badaro paskaitoje. O žiniomis apie motyvaciją mokytis ir bendravimą su vaikais dalinsis psichologas E. Karmaza.

Taip pat norime priminti, kad kovo 20-tą dieną minima Pasaulinė burnos sveikatos diena, kuria siekdama stiprinti  žmonių suvokimą apie burnos sveikatos svarbą, bendrą sveikatą ir gerą savijautą, FDI (World Dental Federation) iniciavo šios dienos paminėjimą visame pasaulyje. Maloniai kviečiame visus nuolat rūpintis savo burnos sveikata!

KOVO MĖN. RENGINIAI

Maloniai kviečiame dalyvauti visuose užsiėmimuose ir pasidalinti informacija su kitais.

Daugiau biuro informacijos – www.siauliurvsb.lt, „Facebook“ paskyroje (@siauliurvsb), www.kursenai.lt skiltyje „Sveikata“.

Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti visuomenės sveikatos stiprinimą, Viktorija Strazdinienė