KVIEČIAME Į LIEPOS MĖNESIO SVEIKATOS STIPRINIMO RENGINIUS ŠIAULIŲ RAJONE

Mieli, Šiaulių rajono gyventojai ir svečiai,

Pagaliau sulaukėme vasariškos saulės ir šilumos! Visi norime kuo daugiau laiko leisti lauke, gamtoje ar prie vandens telkinių. Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistai nori priminti, kad tokiu oru svarbu gerti kuo daugiau skysčių, dėvėti apsaugines priemones nuo saulės. Įpusėjus vasarai norime gauti kuo daugiau saulės spindulių ir įgyti natūralų odos spindesį. Tačiau reikėtų nepamiršti, kad būnant lauke reikia saugoti savo veidą ir kūną nuo stiprios saulės bučinių. O vakarais, kai jau saulė nebe tokia kaitri kviečiame Jus prisijungti prie Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuojamų veiklų:

  • Joga Gegužiuose,
  • Irklenčių užsiėmimai Kairiuose,
  • Šiaurietiškojo ėjimo treniruotės Kairiuose,
  • Individualios psichologų konsultacijos Voveriškiuose.

Tad kviečiame Jus, prisijungti prie mūsų biuro organizuojamų veiklų, padėsiančių atsipalaiduoti, tapti fiziškai aktyvesniais ar tiesiog pasikalbėti apie jus slegiančias problemas.

Daugiau biuro informacijos – www.siauliurvsb.lt, „Facebook“ paskyroje (@siauliurvsb), www.kursenai.lt skiltyje „Sveikata“, savaitraštyje „Kuršėnų krašto žinios“, laikraštyje „Šiaulių kraštas“.