PASITIKDAMI 2022-SIUS METUS KVIEČIAME Į NEMOKAMUS SAUSIO MĖNESIO SVEIKATOS STIPRINIMO RENGINIUS!

Mieli, Šiaulių rajono gyventojai ir svečiai,

Kai Naujieji Metai jau už kampo ir nurimsta šventinis šurmulys, mes susimąstome apie kitų metų tikslus ir iššūkius.  Daugelis žadame sau kitais metais susiimti ir pagaliau įveikti ilgus metus kankinusius žalingus įpročius, pradėti sportuoti bei sveikiau maitintis,  labiau pasitikėti savimi, pradėti labiau džiaugtis gyvenimu, išmokti susitvarkyti su stresu ir pagaliau nustoti nerimauti, įveikti baimę, tapti ryžtingesniais, pagerinti santykius su artimaisiais. Todėl norime Jus pakviesti prisijungti prie mūsų biuro organizuojamų veiklų, padėsiančių atsipalaiduoti, tapti fiziškai aktyvesniems ar tiesiog pasikalbėti apie jus slegiančias problemas.

Nepamirškite:

  • Nuolat plautis rankas, dezinfekuoti paviršius.
  • Laikytis saugaus atstumo viešose vietose.
  • Jei tik yra galimybė, dirbkite nuotoliniu būdu. Visus savo reikalus tvarkykite telefonu ar internetu.

Kai kurias veiklas perkėlėme į virtualią erdvę – prisijunkite prie mūsų Facebook svetainės, kurioje rasite patarimus norint būti sveikiems – sužinosite kaip reikia maitintis sveikatai palankiais maisto produktais, būti fiziškai aktyviems ir vengti blogojo streso!

Maloniai kviečiame dalyvauti visuose užsiėmimuose ir pasidalinti informacija su kitais.

Daugiau biuro informacijos – www.siauliurvsb.lt, „Facebook“ paskyroje (@siauliurvsb), www.kursenai.lt skiltyje „Sveikata“, savaitraštyje „Kuršėnų krašto žinios“, laikraštyje „Šiaulių kraštas“.