KVIEČIAME Į NEMOKAMUS SPALIO MĖNESIO SVEIKATOS STIPRINIMO RENGINIUS

Mieli, Šiaulių rajono gyventojai ir svečiai,

Rudenėjantis oras, trumpėjančios dienos bei saulės trūkumas neišvengiamai paliečia kiekvieną iš mūsų. Įsibėgėjus rudeniui ir paspaudus šaltukui reikėtų nepamiršti pasirūpinti savo sveikata.
Linkime nepasiduodi rudeniškam slogučiui! Sveikai maitintis, būti fiziškai aktyviems bei kokybiškai ilsėtis. O mes, savo ruožtu, pasistengsime Jums padėti!
Spalį Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras siūlo prisijungti į nuotolines funkcinės aerobikos, jogos ir kalanetikos treniruotes. Atsipalaidavimui – gongų garsų terapijos užsiėmimai, o kūno pastiprinimui – funkcinės treniruotės.
Taip pat kviečiame į šiaurietiškojo ėjimo treniruotes Kuršėnų miesto parke.
Prisijunkite prie mūsų biuro organizuojamų veiklų, padėsiančių atsipalaiduoti, tapti fiziškai aktyvesniems.

Nepamirškite:

  • Nuolat plautis rankas, dezinfekuoti paviršius.
  • Laikytis saugaus atstumo viešose vietose.
  • Jei tik yra galimybė, dirbti nuotoliniu būdu.

Kai kurias veiklas perkėlėme į virtualią erdvę – prisijunkite prie mūsų Facebook svetainės, kurioje rasite patarimus norint būti sveikiems – sužinosite kaip reikia maitintis sveikatai palankiais maisto produktais, būti fiziškai aktyviems ir vengti blogojo streso!

Maloniai kviečiame dalyvauti visuose SPALIO mėnesio užsiėmimuose ir pasidalinti informacija su kitais.

Daugiau biuro informacijos – www.siauliurvsb.lt, „Facebook“ paskyroje (@siauliurvsb), www.kursenai.lt skiltyje „Sveikata“, savaitraštyje „Kuršėnų krašto žinios“, tinklapyje www.etaplius.lt, laikraštyje „Šiaulių kraštas“.