KVIEČIAME Į NEMOKAMUS RUGSĖJO MĖNESIO SVEIKATOS STIPRINIMO RENGINIUS

Mieli, Šiaulių rajono gyventojai ir svečiai,

Kaip gaila, kad vasara jau baigiasi, tačiau ateina naujas rudens sezonas, kurį pasitinkame kupini jėgų ir pasiūlymų Jums! Tikimės, kad visi smagiai ir nuotaikingai praleidote vasaros atostogas. Visus pailsėjusius ir atgavusius energiją Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia prisijungti į vandens pramogas su irklentėmis ir į aerobiką paplūdimyje/vandenyje. Taip pat galima atsipalaiduoti ir prisijungti į jogos, kalanetikos ar garsų terapijos užsiėmimus, bei pastiprinti kūną dalyvaujant funkcinėse treniruotėse.
Visus norinčius kviečiame į šiaurietiškojo ėjimo treniruotes Kuršėnų miesto parke.
Tad kviečiame Jus, prisijungti prie mūsų biuro organizuojamų veiklų, padėsiančių atsipalaiduoti, tapti fiziškai aktyvesniems.

Nepamirškite, kad svarbu:

  • Nuolat plaukitės rankas, dezinfekuokite paviršius.
  • Laikykitės saugaus atstumo viešose vietose.
  • Jei tik yra galimybė, dirbkite nuotoliniu būdu.

Kai kurias veiklas perkėlėme į virtualią erdvę – prisijunkite prie mūsų Facebook svetainės, kurioje rasite patarimus norint būti sveikiems – sužinosite kaip reikia maitintis sveikatai palankiais maisto produktais, būti fiziškai aktyviems ir vengti blogojo streso!

RUGSĖJO MĖN. RENGINIAI

Maloniai kviečiame dalyvauti visuose užsiėmimuose ir pasidalinti informacija su kitais.

Daugiau biuro informacijos – www.siauliurvsb.lt, „Facebook“ paskyroje (@siauliurvsb), www.kursenai.lt skiltyje „Sveikata“, savaitraštyje „Kuršėnų krašto žinios“, tinklapyje www.etaplius.lt, laikraštyje „Šiaulių kraštas“.

Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti visuomenės sveikatos stiprinimą, Viktorija Strazdinienė