KVIEČIAME DALYVAUTI BALANDŽIO MĖNESIO SVEIKATOS STIPRINIMO RENGINIUOSE

Mieli, Šiaulių rajono gyventojai ir svečiai,
Balandis jau ne už kalnų ir tikimės, kad šis mėnuo kartu atsineš ir šiltą pavasarį.
Pradedant antrąjį pavasario mėnesį kviečiame visus prisijungti prie mūsų biuro vykdomų užsiėmimų ir pavasarį sutikti su gera nuotaika, plačiomis šypsenomis.
Pradėjus lepinti šiltiems orams, namuose sėdėti tikrai nesinorės. Tad kviečiame visus norinčius į šiaurietiškojo ėjimo treniruotes Kuršėnų miesto parke. O sulaukus vakaro galite prisijungti kiekvienas pagal poreikį prie įvairių treniruočių ar užsiėmimų: užsiimti joga, kalanetika, funkcine aerobika o galbūt norisi intensyvesnių funkcinių treniruočių, taip pat galite vakarą praleisti ir ramiai piešiant fraktalus, kurie padeda „išvalyti“ mintis ir sužinoti apie save įdomių dalykų.
Tad kviečiame Jus, kad ir karantino metu, prisijungti prie mūsų biuro organizuojamų veiklų, padėsiančių atsipalaiduoti, tapti fiziškai aktyvesniems ar tiesiog pasikalbėti apie jus slegiančias problemas. 

Nepamirškite, kad svarbu:

  • Išeidami iš namų visur ir visuomet dėvėkime kaukes.
  • Nuolat plaukitės rankas, dezinfekuokite paviršius.
  • Laikykitės saugaus atstumo viešose vietose.
  • Jei tik yra galimybė, dirbkite nuotoliniu būdu.
  • Visus  savo reikalus tvarkykite telefonu ar internetu.

Visas veiklas perkėlėme į virtualią erdvę – prisijunkite prie mūsų Facebook svetainės, kurioje rasite patarimus norint būti sveikiems – sužinosite kaip reikia maitintis sveikatai palankiais maisto produktais, būti fiziškai aktyviems ir vengti blogojo streso!

BALANDŽIO MĖN. RENGINIAI

Maloniai kviečiame dalyvauti visuose užsiėmimuose ir pasidalinti informacija su kitais.